Kleerkasten

Naast keuken- en badkamerkasten zijn wij ook gespecialiseerd in diverse soorten op maat gemaakte garderobekasten. Wij produceren garderobekasten en vrijstaande kasten met schuifdeuren of op scharnieren, garderobekasten en inbouwkasten.

Wij maken kasten uit hoogwaardige materialen, afkomstig van toonaangevende producenten op de meubelmarkt.

Het gebruik van de kasten wordt een plezier door de moderne oplossingen zoals het kantelmechanisme waardoor de kasten geruisloos sluiten.

leerkasten vervullen in ons leven niet meer enkele de praktische kant – het opbergen van voorwerpen. Ze vervullen ook een belangrijke esthetische functie, creëren een sfeer en drukken onze individualiteit uit. Daarom is het zo belangrijk om de juiste kleur en materiaal te kiezen.

Voor de fronten van kleerkasten is het interessant te kiezen uit:

  • acryl
  • laminaat
  • hout
  • glas

Dankzij een brede waaier van kleuren en materialen waaruit wij de fronten van kasten maken, zijn ze uniek.

Elk type fronten biedt een ruime keuze aan kleuren. Bovendien kan de glazen voorkant in de schuifkast een foto presenteren, die u zelf hebt gemaakt! Of u kunt kiezen voor een reeds gemaakt sjabloon.

U kunt bij ons komen met een afgewerkt project, wij kunnen het samen met u doen. Weet u niet wat u moet kiezen? Heeft u meer planken of lades nodig? Of misschien meer ruimte om kleren op te hangen? Profiteer van onze ervaring, wij stellen u graag de beste oplossingen voor die voor u geschikt zijn en creëren een garderobe die aan uw verwachtingen zal voldoen.

Heeft u thuis een vrije ruimte waarvan u niet weet wat u ermee moet doen? Heeft u een ongebruikte ruimte onder de trap of een nis tussen twee muren? Dit is de perfecte plaats voor een ingebouwde kast. Bij ons tovert u een extra plaats tevoorschijn om uw spullen op te bergen. Gewoon een paar planken, laden of hangers en deuren en u krijgt een kleerkast. 

U heeft al een garderobe maar u wilt deze vernieuwen? Soms moet u gewoon de deuren vervangen door iets dat bij uw interieur past en uw persoonlijkheid uitstraalt om uw huis een frisse, nieuwe look te geven.

kleerkasten

Bekijk meer van onze op maat gemaakte kleerkasten