Badkamerkasten

Dankzij op maat gemaakte meubels wordt zelfs een kleine badkamer functioneel. We maken badkamerkasten op maat naargelang het gekozen materiaal door de klant.

Met onze kasten kunt u elke hoek van uw badkamer optimaal benutten en extra ruimte creëren om cosmetica of schoonmaakproducten op te bergen. Door het mooie maatwerk wordt uw badkamer een plek waar u graag tijd doorbrengt.

Houdt u er niet van dat uw wasmachine en droogkast in het zicht staan? Het is mogelijk om deze volledig in te bouwen zodat de hele badkamer er netjes uitziet. Een opbergruimte voor uw vuile wasmand te verbergen? Een kast met een uitneembare of scharnierende mand past hiervoor perfect.

Wij maken ook onderbouwkasten met de mogelijkheid om niet alleen de voorkant van de kasten te kiezen, maar ook het bovenblad (laminaat, hout, steen).

Voor de fronten van badkamerkasten is het interessant te kiezen uit:

  • acryl
  • laminaat
  • hout
  • glas

deze zijn bestand tegen vocht en waterdamp, die vaak in de badkamer voorkomen.

U kan bij ons langskomen met een afgewerkt project dat we voor u realiseren. Of weet u niet wat kiezen? Welke fronten het beste passen in uw badkamer? Kom langs en profiteer van onze ervaring, wij stellen graag de beste mogelijkheden voor uw badkamer voor.

Voor de ontwikkeling van de badkamer is er ook een mogelijkheid om het blad te bestellen (laminaat, hout of steen) – elk dergelijk project wordt individueel met de klant besproken. Wij bieden ook glazen spatwanden aan voor de badkamer, die een unieke uitstraling geven en gemakkelijk schoon te houden zijn – meer informatie en aanbiedingen op www.dommex.be

Wij leveren onze diensten in West- en Oost-Vlaanderen

badkamerkasten

Bekijk meer van onze op maat gemaakte badkamermeubels