Keukenkasten, Keukenmeubelen

Ons bedrijf is al jarenlang gespecialiseerd in de productie van keukenkasten. Op maat gemaakte keukenmeubelen worden het vaakst gekozen door onze klanten. Wij maken keukenkasten in diverse stijlen – van klassieke houten meubelen tot moderne keukenkasten met acrylfronten voor minimalistische interieurs.

Het maakt niet uit of u een kleine of grote keuken hebt, rechthoekig of met ongewone schuine kanten – wij maken kasten die perfect in uw interieur passen.

We bouwen alle soorten keukenonderdelen van kasten, laden en eilanden tot ingebouwde huishoudelijk apparaten.

Wij maken keukenkasten uit hoogwaardige materialen, afkomstig van toonaangevende producenten op de meubelmarkt. Het gebruik van de keuken wordt een plezier door de moderne oplossingen zoals het kantelmechanisme in de keukenmeubelen waardoor de kasten geruisloos sluiten.

Keukenkasten vervullen in ons leven niet meer enkele de praktische kant; het opbergen van voorwerpen. Ze vervullen ook een belangrijke esthetische functie, creëren een sfeer en drukken onze individualiteit uit. Daarom is het zo belangrijk om de juiste kleur en materiaal te kiezen.

Voor de fronten van keukenkasten is het interessant te kiezen uit:

  • acryl
  • laminaat
  • hout
  • glas

U kan bij ons langskomen met een afgewerkt project dat we voor u realiseren. Of weet u niet wat kiezen? Welke fronten het beste passen in uw keuken? Kom langs en profiteer van onze ervaring, wij stellen graag de beste mogelijkheden voor uw keuken voor.

Voor de ontwikkeling van de keuken is er ook een mogelijkheid om het blad te bestellen (laminaat, hout of steen) – elk dergelijk project wordt individueel met de klant besproken. Wij bieden ook glazen spatwanden aan voor de keuken, die een unieke uitstraling geven en gemakkelijk schoon te houden zijn – meer informatie en aanbiedingen op www.dommex.be

Wij leveren onze diensten in West- en Oost-Vlaanderen

keukenkasten

Bekijk voorbeelden van onze realisaties van keukenkasten