Over ons

Wij zijn een bouw- en renovatiebedrijf dat sinds 2015 actief is in België. Wij voeren hoofdzakelijk projecten uit in Vlaanderen – West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen. Wij hebben jarenlange ervaring in het maken van kasten op maat: keukenkasten, badkamerkasten, garderobekasten (ook schuifkasten) en kleedkamers.

Het maakt niet uit of u een kleine of grote keuken hebt, rechthoekig of met ongewone schuine kanten – wij maken kasten die perfect in uw interieur passen. Wij maken staande kasten, hangende kasten, eilanden en ingebouwde huishoudelijke apparaten. We hebben het meubilair afgestemd op elke badkamer, zodat het geheel er esthetisch aantrekkelijk uitziet, en tegelijkertijd functioneel en praktisch is. U hebt meer ruimte nodig voor kleding en voor het opbergen van verschillende dingen – wij maken voor u een kast, waarin u alles kunt opbergen wat u graag zou willen. Ook alkoof gebouwen zijn ideaal voor dit doel – alles wat u nodig hebt zijn planken, laden en schuifdeuren, die u dan zelf kunt ontwerpen (kies het materiaal, de kleur, de spiegel, en zelfs een foto – uw eigen of gekozen uit kant-en-klare patronen).

Voor keuken- of badkamerinrichting bestaat de mogelijkheid om ook een werkblad te bestellen (laminaat, hout of steen) – elk dergelijk project wordt individueel met een klant besproken. Wij bieden ook glazen spatwanden voor keuken of badkamer – kijk bij onze aanbieding op www.dommex.be

U kunt bij ons terecht met een afgewerkt project dat we voor u uitvoeren en eventueel nieuwe ideeën voorleggen.

Onze kasten zijn gemaakt van materialen van hoge kwaliteit – ze hebben fabrieksgarantie en de nodige certificaten. Wij bieden een ruime keuze aan materialen (acryl, laminaat, hout en glas) en een zeer breed gamma aan kleuren, patronen en texturen. Zo kunnen wij meubelen creëren die perfect in uw huis passen en uw individualisme uitdrukken. Wij maken uw kasten op maat.

Gratis levering naar de klant, meting en bepaling van de prijs

keukenkast

Bekijk voorbeelden van onze projecten van trappen, keukenkasten, badkamermeubels en uitgebreide woningrenovaties