Hoe kan u kasten op maat in ons bedrijf bestellen?

Het belangrijkste – neem contact met ons op: via het contactformulier, e-mail of telefoon.

We maken een afspraak met u op een tijdstip dat het u uitkomt – uiteraard met alle covid- veiligheidsmaatregelen. Onze specialisten meet de ruimte op, we bespreken het uiterlijk van de meubels en de functionaliteit ervan. Tijdens deze bijeenkomst kiest u de materialen en kleuren waaruit wij uw kasten gaan maken. We bespreken wat voor u belangrijk is in meubels, welke oplossingen er mogelijk zijn en hoe u zich een bepaald meubelstuk voorstelt. Als u niet weet welke materialen in meubels kunnen worden gebruikt, raden we u aan onze gids over meubelfronten en werkbladen te lezen. Wij adviseren u graag over optimale oplossingen om uw droom kasten zo functioneel mogelijk te maken.

Op basis van de van u ontvangen informatie maken wij een ontwerp en taxatie voor uw kasten. In dit stadium is het mogelijk om correcties of wijzigingen aan te brengen.

Na uw akkoord, ondertekenen wij een contract voor de uitvoering van het project voor een bepaald bedrag en binnen de gestelde termijn. Onze specialisten bereiden en monteren uw kasten voor.

Als onderdeel van onze dienstverlening bieden wij meting, taxatie en transport gratis aan.

Hoe kan u kasten op maat in ons bedrijf bestellen?